˘


 Szeretnél otthoni adatrögzítéssel foglalkozni és rengeteget keresni vele?

Ha a válaszod igen akkor nézz szét az oldalunkon és találj magadnak adatrögzítõi állást! Az adatrögzítõi munkák nagy része abból áll hogy számítógépen dolgozunk és online munkát végzünk. Adatokat kell feltöltenünk egy bizonyos felületen és az ott rögzített adatokat egy céges honlap tárolja. Az ilyen álláshoz nem szükséges magasfokú végzettség inkább csak értenünk kell egy kicsit a gépekhez és tudnunk kell jól gépelni.

 

Miért végezzek adatrögzítési munkát?

Számos elõnye van. Többek között az hogy mindent otthonról végezhetünk és még túl magas szaktudást sem igényel, mindössze tudnunk kell gyorsan gépelni és lennie kell egy jó számítógépünknek. Ha tényleg otthoni adatrögzítéssel akarunk foglalkozni akkor nincs más dolgunk mint beszerezni egy viszonylag gyors gépet egy ergonómikus billenytûzetet (hacsak nem akarjuk hogy egy pár hét múlva leessenek az ujjaink a sok gépeléstõl) és jelentkeznünk egy adatrögzítõi állásra.

 

Mik a feltételek?

Az otthoni adatrögzítéssel foglalkozó álláshoz nincs másra szükséged csak meg kell írnod egy jó önéletrajzod amihez egy viszonylag szimpatikus fotót kell csatolnod. Magas végzettségre nem is lesz szükséged viszont azért nem árt ha értesz egy kicsit az informatikához és tudsz jól fogalmazni. Rengeteg ilyen állást találhatsz álláskeresõ weboldalakon vagy épp itt nálunk is ha beérkezik ebben a kategóriában állás. Ha tehát eldöntötted hogy ilyen állást szeretnél akkor már csak arra lesz szükséged, hogy találj egy ezzel foglalkozó céget és jelentkezz a jól elkészített önéletrajzoddal.

 

Milyenek a fizetések?

Az adatrögzítõ munka elég magas fizetést kínál. Akár megkereshetjük vele a havi 100 ezer forintot is. Fontos, hogy nagyon sok ilyen állás teljesítménybért fizet és ezáltal csak rajtunk múlik a fizetés. Ha kedvet kaptál hozzá akkor láss hozzá és keress állást vagy nálunk vagy valamilyen általunk ajánlott weboldalon!

Dolgozó munkás
Ez az oldal azért készült, hogy segítsen téged az álláskeresésben.
Reméljük megtalálod azt amit keresel és sikerül új állásra szert tenned.
Ha a fenti kategóriákra kattintasz, lehetőséged van bővebben is tájékozódni állásainkról.

  • Betöltendő állásaink

  • Iratkozz fel hozzánk!

Iratkozz fel hozzánk és ha beérkezik hozzánk egy állás az adott kategóriában, azonnal értesítünk!

Email:

Válaszd ki milyen állást szeretnél!

Az adott email címre olyan állásokat küldünk, ami még betöltetlen és könnyedén felvehetik akár Ön-t is!

 

  • Otthoni munka hírek

Rss munka hírek

  • Weboldal ajánlataink

Expressz.hu

Porfession.hu

Workaina.hu

Cvonline

jobpilot.hu

  • Kövess minket a facebookon is!

Kövesd az eseményeket a facebookon is!


 


 

ADP linkek - linkkatalógus Web Statistics