˘


 Betanított munkák Budapesten és külföldön szálással!

Szeretnél betanított munkát? Nézz körül nálunk és válogass több ezer állásajánlat közül! Rengeteg munkát találhatsz itt minden kategóriában. A betanított munkák nagyrészt fizikai munkák, amit szerte az országban végeznek. Legfõképpen budapesti betanított munákat, és külföldi betanított munkákat szálással találhatsz az oldalunkon. Ha szeretnél már egy héten belül ilyen állást kapni és ott dolgozni, akkor a legjobb helyen jársz.

Milyen betanított munkák vannak?

Rengeteg ilyen típusú állás van, de a legfontosabbak közé a fizikai munkák tartoznak, amik között találsz nehéz fizikai munkát, de könnyût is nagy számmal. Nagyon sok ilyen munkát otthon is lehet végezni, de vannak amiket már normális munkahelyen kell csinálnunk. Az internetes betanított munkák és a csomagolós állások a legnépszerûbbek ebben a kategóriában.

Mire lesz szükségem ha ezt a kategóriát választom?

Nincs szükséged semmi másra, csak egy meghitt otthonra és egy jó körülményekkel rendelkezõ szobára, ahol elhelyezheted a munkaeszközeid. Az internetes betanított munkához pedig csak egy viszonylag jól felszerelt és normál teljesítményû számítógépre. A csomagolós típushoz szükséged lesz egy kis kézügyességre és számos munkához bírnod kell a monotonitást is.

Hogyan kezdjem el?

Nézz szét a weboldalunkon és ebben a kategóriában is számos álláslehetõséget találhatsz, több mint 400 munkalehetőséget. Szerezz állást most! Az oldalon szereplõ álláshirdetések nagy cégektõl érkeztek és csakis kizárólag olyan állásokat találhatsz kitéve az oldalon, amik még betöltetlenek. Írd meg az önéletrajzod és munkára fel!

Dolgozó munkás
Ez az oldal azért készült, hogy segítsen téged az álláskeresésben.
Reméljük megtalálod azt amit keresel és sikerül új állásra szert tenned.
Ha a fenti kategóriákra kattintasz, lehetőséged van bővebben is tájékozódni állásainkról.

  • Betöltendő állásaink

  • Iratkozz fel hozzánk!

Iratkozz fel hozzánk és ha beérkezik hozzánk egy állás az adott kategóriában, azonnal értesítünk!

Email:

Válaszd ki milyen állást szeretnél!

Az adott email címre olyan állásokat küldünk, ami még betöltetlen és könnyedén felvehetik akár Ön-t is!

 

  • Otthoni munka hírek

Rss munka hírek

  • Weboldal ajánlataink

Expressz.hu

Porfession.hu

Workaina.hu

Cvonline

jobpilot.hu

  • Kövess minket a facebookon is!

Kövesd az eseményeket a facebookon is!


 


 

ADP linkek - linkkatalógus Web Statistics